RMF premiärgig på Big Ben Pub

Vi i RMF hade vårt första gig på trevliga Konsultrocken 2016 på Big Ben pub på Flemmingatan i Stockholm. Big Ben var ombyggt och scen och utrustning var bättre än någonsin.
Konsultrocken_2016
Vi stretade mot vår egen rookienervositet men tyckte att vi tog oss igenom på ett OK sätt. I alla fall var publiken kanonfin och livlig. Det är fantastiskt mycket roligare att spela då. Så stortack alla ni som kom till Big Ben och hjälpte oss fram.
Vi hade tagit med oss en kärlekssång som funkade bara halvbra. Men sedan tre upptempo rocklåtar från ZZ Top och Bachman Turner Overdrive. Vi vågade oss på att spela en av våra egna sånger också ... fast det kändes lite .... nervigt. "This is the way we roll" kallar vi den och den är som en bruksanvisning till mannen för alla flickor.
Den och några andra av de låtarna kan ni se under menyn Videos. Det är "fansvideos" med mobiltelefon så ljudet och bilden är sådär men i alla fall:
Vi i RMF hoppas på att snart kunna stå på scen igen och då ... lite midre nervöst... kunna leverera som vi själva vet att vi kan. Så vi ses snart!
/Gunnar, Bas
#inlineditbutton